Vores værdier

Klare holdninger og store forventninger

Vivian Duong er direktør i Asian Food Supply og en kvinde med blik for økologi, sunde fødevarer og naturlige produkter. Et talent, hun har forenet med et brændende ønske om at udbrede autentiske, asiatiske fødevarer til europæisk detailhandel.

Hun er født af en vietnamesisk mor og en kinesisk far og kom til Danmark i 1993. Efter at have modtaget dansk sprogundervisning i et år, samtidig med at hun tog en handelsuddannelse, blev hun hurtig ansat i ALDI som butiksassistent. Efter blot tre måneder hos ALDI, blev hun udnævnt som butikschef i en af deres største butik i Danmark. I sin blot 6-årige periode hos ALDI, nåede hun endvidere at styre Aldis aktiviteter i Hedensted, Odder, Skanderborg, Middelfart og Horsens.

Efter en årrække fik hun blod på tanden og åbnede sine egne SPAR købmandsforretninger, som hun drev med stor succes. Og i 2009 åbnede hun sin første specialforretning med asiatiske fødevarer med levering til private, restauranter og andre specialforretninger, hvilket hurtigt udviklede sig til at omfatte en række butikker i flere danske storbyer.

I 2014 besluttede hun sammen med den daværende indkøbschef i Edeka, Knud Ankjær, at skabe Asian Food Supply.

Kombinationen af Knud Ankjærs store erfaring og Vivian Duongs indgående kendskab til asiatiske og europæiske markedsforhold har gjort virksomheden til en hurtigtvoksende succes. Og i dag handler Asian Food Supply med langt de fleste store detailkæder i Skandinavien.

Vivian Duong er en markant personlighed og vidende leder med klare holdninger til kvalitet og store forventninger til både medarbejdere og leverandører:

"Vi vil være en sund forretning. Det betyder selvfølgelig, at vi vil have de bedste råvarer, miljørigtige sunde produkter og kun ønsker ordentlige leverandører med de rette certificeringer og et godt arbejdsmiljø.

Men det betyder også, at vi er en forretning med en sund økonomi, omkostningsbevidste medarbejdere og klar holdning til at ethvert samarbejde må gavne kundens bundlinje for at gavne vores".

content/vivian-duong.jpg
Udvalgte
referencer

Asian Food Supply samarbejder tæt med
mange af Europas bedste dagligvarekæder