Private Label

En unik kombination

Asian Food Supply er en unik kombination af erfaring og viden om asiatisk og europæisk kultur, smag og tradition. Vi ved, hvad vores kunder søger, og hos hvilke leverandører vi finder de rigtige produkter, produktionsformer og priser. Desuden viser vi gerne vej til alternative leverandører og er behjælpelige med etablering af samarbejdsaftaler.

Vi køber ind i hele Asien, primært Thailand, Vietnam, Indonesien, Sri Lanka, Filippinerne og Kina. Vi besøger vores producenter med jævnlige intervaller, så vi er sikre på, at arbejdsforholdene er i orden, og den fysiske fremstilling af produkterne er tilfredsstillende og lever op til vores CSR politik.

Vi stræber efter udelukkende at købe råvarer hos leverandører, som er godkendt via mindst én af følgende certificeringer: BRC, IFS, ISO 22000, BSCI, FSSC 22000, GFSI & KRAV. Hvis du ønsker mere information om de forskellige certificeringer, så er du velkommen til at tage kontakt til os.

Al udenlandsk produktion kvalitetstestes løbende og de importerede produkter testes løbende af vores leverandører.

Hos Asian Food Supply bliver kunder og samarbejdspartnere således en del af et topprofessionelt og fleksibelt samarbejde, hvor faglig kompetence og tæt dialog er med til at sikre et optimalt resultat.

 
Udvalgte
referencer

Asian Food Supply samarbejder tæt med
mange af Europas bedste dagligvarekæder