Golden Lotus

Sojasauce er en uundværlig basisingrediens i det asiatiske køkken. Der findes mange varianter af sojasaucer, alt afhængig af oprindelsen. Alle asiatiske lande har sine egne smagspræferencer og derfor kan sojasaucerne variere i konsistens, farve, smagsintensitet samt sukker og salt indhold.

I vores kit giver vi 3 eksempler på forskellige sojasaucer. 

Sojasauce anvendes som et asiatisk universalkrydderi og tilfører både salt og smag til madretter og står ofte på bordet, som tilbehør. 

Sojasauce er rig på umami, også kaldet den femte grundsmag, som kan være med til at give dybde og fylde i dine madretter. Umami betyder velsmag på japansk. 

Tip! Vær opmærksom på at afstemme saltmængden, når du serverer sojasauce til din ret. 

Autentisk asiatisk smag – til dit nordiske køkken! 

BUSHI:
Bushi er en velkendt mørk sojasauce, som har en smag, som er behagelig afstemt ml. det søde og det salte. Anvend den direkte i dine wokretter eller som tilbehør på bordet.  

Økologisk TAMARI:
Tamari har en meget intens, fyldig og syrlig smag. Anvend den direkte i dine wokretter, i din marinade eller som tilbehør på bordet.  

 Økologisk SHOYU:
Shoyu er en traditionel sojasauce med en kraftig og fyldig smag. Anvend den direkte i dine wokretter eller som tilbehør til din sushifavorit. 

golden-lotus/kit-sojasauces.jpg

 

 

Udvalgte
referencer

Asian Food Supply samarbejder tæt med
mange af Europas bedste dagligvarekæder