Golden Lotus

Fiskesauce er en del af den vietnamesiske kulturskat. Hvis du har været på rejse i Vietnam, så har du sikkert lært at sige Nuoc mam. Nuoc mam er en saltet og fermenteret fiskesauce, tilberedt fra friske ansjoser, salt og vand. Fiskesauce serveres som tilbehør til de fleste vietnamesiske retter.  

Fiskesaucen fra bountyøen Phu Quoc i Vietnam er meget berømt og har det perfekte klima til at fermentere fiskesauce i store træfade gennem 12 måneder. Denne fermenteringstid giver fiskesaucen grundsmagen "umami" og kan gøre underværker i alle former for fiskeretter.  

Fiskesauce er en basisingrediens i Sydøstasien og bruges som smagsforstærker i stedet for salt, og giver en intens og fyldig smag. Anvend fiskesaucen i alle former for fiskeretter, supper, marinader og wok. 

Autentisk asiatisk smag – til dit nordiske køkken! 

Fiskesauce 30°N: 

Fiskesaucens kvalitet er bestemt af proteinniveauet. N°30 giver fiskesaucen en unik karakter og smag. Fiskesauce N°30 frembringer den unikke femte smag – umami – i dine retter pga. fiskesaucens glutamatindhold. 

Fiskesauce kan tilsættes dine retter under forberedelse, men også bruges som en dipping sauce. 

Fiskedip sauce:

Fiskedip saucen, bruges også ofte i Sydøstasien, som tilbehør på bordet. Den anvendes, som basisingrediens i salatdressinger, i nudelsuppe o.lign. Fiskedip saucen fremstår både syrlig, sød og en anelse chilistærk. 

golden-lotus/kit-dipping-sauces.jpg

 

Udvalgte
referencer

Asian Food Supply samarbejder tæt med
mange af Europas bedste dagligvarekæder