Golden Lotus

Fiskesauce er en del af den vietnamesiske kulturskat. Hvis du har været på rejse i Vietnam, så har du sikkert lært at sige Nuoc mam. Nuoc mam er en saltet og fermenteret fiskesauce, tilberedt fra friske ansjoser, salt og vand.
Fiskesauce serveres som tilbehør til de fleste vietnamesiske retter.

Fiskesaucen fra bountyøen Phu Quoc i Vietnam er meget berømt og har det perfekte klima til at fermentere fiskesauce i store træfade gennem 12 måneder. Denne fermenteringstid giver fiskesaucen grundsmagen "umami" og kan gøre underværker i alle former for fiskeretter.

Fiskesauce er en basisingrediens i Sydøstasien og bruges som smagsforstærker i stedet for salt, og giver en intens og fyldig smag. Anvend fiskesaucen i alle former for fiskeretter, supper, marinader og wok.                     

Autentisk asiatisk smag – til dit nordiske køkken!

golden-lotus/golden-lotus-fiskesauce.jpg

 

 

Udvalgte
referencer

Asian Food Supply samarbejder tæt med
mange af Europas bedste dagligvarekæder